Klantenservice

Bedrijfsgegevens:

ZwangerWorden.nl is bereikbaar per e-mail en post:

Email:

klantenservice@zwangerworden.nl

Adresgegevens:

Zwangerworden.nl
Postbus 70
8100AB Raalte

Bankrekening Nederland:
NL93 ABNA 0411 082558 (AbnAmro)

ZwangerWorden is een handelsnaam van StudioBorger en staat ingeschreven in het handelsregister van Zwolle onder nummer KvK 08203142. BTW nummer:NL036666981B01

Levering:

Wij streven ernaar bestelde producten zo spoedig mogelijk te bezorgen. Bestellingen die op werkdagen voor 16:00uur bij ons binnen zijn, verwerken wij dezelfde werkdag. Voor het versturen van de pakketten gebruiken wij de 24-uurs service van Postnl.

Alle bestellingen worden zonder afzendernaam door ons verzonden.
Bezorging van pakketten geschied van maandag tot en met zaterdag.

Betaalopties:

U kunt bij ons betalen met de volgende betaalmogelijkheden:
– iDEAL
– Overboeken
– MisterCash
– Giropay
– Direct E-banking

Bankinformatie voor het overboeken:
IBAN: NL93 ABNA 0411 082558

Kwaliteit:

In Nederland zijn er diverse controlerende instanties en wetgeving aanwezig rondom voedingssupplementen. Wij volgen deze richtlijnen strikt en producten die niet toegestaan zijn in Nederland bieden wij niet aan.

Daarnaast nemen wij ook de verantwoordelijkheid om door middel van zelfregulatie al onze producten te controleren op inhoud en deze uit ons assortiment te weren als er iets duidt op mogelijk schadelijke stoffen of overdosering van algemeen bekende ingrediënten.

Wij raden aan om onderstaande algemene adviezen te volgen bij het gebruik van voedingssupplementen:

  • Lees altijd voor gebruik nauwkeurig de gebruiksaanwijzing.
  • Wanneer u ergens over twijfelt stel gerust uw vraag aan onze klantenservice.
  • U mag de aanbevolen dosering uit de gebruiksaanwijzing nooit overschrijden.
  • Als u medische aandoeningen heeft en/of onder behandeling van een arts staat en/of geneesmiddelen gebruikt, raadpleeg dan altijd eerst uw behandelend arts voor u start met het gebruik van een voedingssupplement of sportvoeding.
  • Houdt voedingssupplementen altijd buiten bereik van kinderen.
  • Een voedingssupplement is geen vervanging, maar een aanvulling voor een gevarieerde voeding.

Klachten:

Wij doen onze uiterste best onze producten en diensten zo goed mogelijk te leveren, maar ondanks al onze inspanningen kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over een product of onze service. Indien u een klacht heeft vragen wij u contact met ons op te nemen zodat wij kunnen kijken hoe we het kunnen oplossen. U kunt een e-mail sturen naar klantenservice@zwangerworden.nl

Retourprocedure:

Indien producten ongeopend zijn kunt u deze retourneren volgens onze retourprocedure.

Indien u de originele verzendverpakking nog heeft, vragen wij u deze te gebruiken. Plak de doos of enveloppe stevig dicht alvorens u deze verstuurt. Zorg voor voldoende frankering. Lever een pakket altijd op een postkantoor in zodat u een verzendbewijs ontvangt. Stuur een (copy) factuur mee of vermeld duidelijk uw gegevens zodat wij weten van wie de zending afkomstig is.

Verzendkosten voor het retourneren
De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de klant.
Indien u een product wilt retourneren omdat wij het verkeerde toegestuurd hebben, of omdat wij onvolledige informatie gegeven hebben over het product, dan zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.
Indien het totaalbedrag van de bestelling door de terugzending lager is geworden dan het bedrag vanaf waar geen verzendkosten geldt, worden er alsnog verzendkosten berekend. Het reeds betaalde bedrag zal na ontvangst van de retour zending teruggestort worden.

Melden dat u iets retour stuurt
Voordat u een zending retour stuurt vragen wij u ons dit te laten weten per email ( klantenservice@zwangerworden.nl ). U bent niet verplicht een reden op te geven waarom u iets retour wilt sturen. Uiteraard vernemen wij wel graag de reden om zo onze service mogelijk te kunnen verbeteren.

Retouradres
Zwangerworden.nl
Postbus 70
8100 AB Raalte

Privacy Beleid:

Zwangerworden.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Ons privacy beleid kunt u hier vinden.

Koopvoorwaarden:

Op het kopen bij ZwangerWorden zijn algemene koopvoorwaarden van toepassing. Op alle teksten, bestellingen en overeenkomsten van ZwangerWorden is het Nederlands recht van toepassing.