Zwanger Worden Tips

Fertiliteitsmassage

Wil jij je vruchtbaarheid verbeteren? Heb je al allerlei vitamines geprobeerd? Eet en leef je al gezond? Maar wil je net dat extra stapje zetten? Dan is een fertiliteitsmassage echt iets voor jou! Deze vorm van massage werkt niet alleen heerlijk ontspannend, het helpt je ook nog eens bij het zwanger worden.

Fertiliteitsmassages worden al met veel succes en prachtige resultaten over de hele wereld toegepast. En er is goed nieuws: de behandelingen zijn nu ook in Nederland mogelijk. De massage bestaat uit verschillende technieken die Clare Blake op haar reizen rond de wereld heeft samengevoegd tot een effectieve massage die helpt bij het zwanger worden.

Wat is een fertiliteitsmassage?

Je baarmoeder krijgt slechts vijf procent  van de volledige bloedstroom. Dat is natuurlijk wel erg weinig voor een orgaan dat alles met bloed te maken heeft! Door de doorbloeding van de baarmoeder en ook je eierstokken te verbeteren boost je in korte tijd je vruchtbaarheid. Een fertiliteitsmassage zorgt ervoor dat de kwaliteit van je eicellen verbetert, je hormonen in balans raken, je cyclus stabiel wordt en het baarmoederslijmvlies de juiste dikte krijgt. Naast een natuurlijke manier om sneller zwanger te worden zorgt dit ook voor een vermindering van menstruatiepijn én slaap je ook nog eens als een roos.

Duurt zwanger worden langer dan verwacht?

Met fertiliteitsmassage verbeter je in korte tijd je vruchtbaarheid, waardoor je sneller zwanger kunt worden. Bij medische behandelingen als IUI, IVF en ICSI zorgt de massage voor de beste omstandigheden. Met andere woorden:de slagingskans neemt hierdoor toe.

Wanneer een zwangerschap uitblijft,  gaat dat vaak gepaard met een verhoogd stressniveau, angst en het gevoel van een emotionele rollercoaster. Het lichaam houdt deze stress meestal in de buik vast. Wie kent niet de uitdrukkingen ‘zwaar op de maag liggen’ of ‘ergens haar buik vol van hebben’? Met fertiliteitsmassage zorg je niet alleen voor het verbeteren van je vruchtbaarheid, maar verlicht je ook deze spanning waardoor je je zowel lichamelijk als geestelijk meer ontspannen zult voelen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Ga naar http://www.zozwangerworden.nl/fertiliteitsmassage en maak je afspraak!