Vruchtbaarheids behandelingen

Er zijn vele vruchtbaarheidsbehandelingen, de meeste zijn voor het grote echter publiek nog onbekend. Op deze pagina zullen wij na verloop van tijd steeds meer informatie over de verschillende vruchtbaarheidsbehandelingen plaatsen. Zo ben je altijd goed op de hoogte van de laatste methoden om zwanger te worden in binnen- en buitenland.

Ovulatie Inductie

Ovulatie Inductie is interessant voor vrouwen die problemen hebben met de menstruatiecyclus en daardoor moeilijk zwanger kunnen worden. Herken jij dit probleem? Dan is ovulatie-inductie wellicht een oplossing. Denk aan een onregelmatige of wegblijvende menstruatiecyclus door bijvoorbeeld overgewicht of problemen met de hormonen. Meer ovulatie inductie vind je hier

IVF Behandeling

De meest bekende behandeling is de IVF behandeling. IVF staat In Vitro Fertilisatie, ook wel reageerbuisbevruchting genoemd. IVF kan een uitkomst bieden voor mensen die niet zwanger kunnen raken. IVF is een vruchtbaarheidsbehandeling waarbij de bevruchting buiten het lichaam begint. 
Een eicel wordt in contact gebracht met zaadcellen. Een zaadcel dringt dan een eicel binnen, waarna bevruchting plaats vindt. De bevruchte eicel gaat zich dan delen en wordt na 2 -5 dagen in de baarmoeder binnengebracht. Alles over ivf behandelingen vind je hier

Cryo behandeling

Niet bij elke vrouw leidt een ivf– of icsi-behandeling snel tot een zwangerschap. Herken jij dit en heb je een van de twee behandelingen als eens ondergaan zonder succes? Een Cryo behandeling kan dan voor jou de oplossing zijn, lees hier meer over de Cryo behandelingen.